Apartman PRESIDENT

Bitne činjenice o nama i našoj ponudi ...

Naši apartmani su pažljivo dizajnirani kako bi vam pružili vrhunski boravak u udobnosti i stilu. Svaki apartman je opremljen modernim nameštajem i kvalitetnim sadržajima kako biste se osećali kao kod kuće. Bez obzira tražite li romantičan trenutak za dvoje, porodični odmor ili poslovni boravak, naši apartmani pružaju idealan smeštaj za vaše potrebe - Dobrodošli u vašu oazu udobnosti i luksuza.

Smeštaj - Apartman PRESIDENT

Apartman President površine 100 m(4+2) poseduje dve spavaće sobe, dva dnevna boravka, kuhinju potpuno funkcionalnu opremljenu sa svim potrebnim uređajima za duži boravak, kao i prostrano kupatilo sa kadom.

Prva spavaća soba

Druga spavaća soba

Nameštaj i oprema doprinose višoj kategorizaciji objekta

Kao vid dodatnih pogodnosti, u apartmanima možete koristiti brzu internet konekciju i mnoštvo kablovskih TV-kanala, korišćenje klima uređaja i dr …

Ovaj moderni i odlično uređeni apartman, ima sve što je neophodno za ugodan boravak od jednog i više dana.

Kuhinja u sklopu ovog apartmana je kompletno opremljena (frižiderom, šporetom, mikrotalasnom, posuđem i escajgom), a u ponudi imamo usluge obroka u vidu kontinentalnog doručka, kao i mogućnost kompletne pansionske usluge u etno restoranu koji se nalazi na 50 m u istoj ulici.


Želite da nas posetite ? 

.