Usluge

Aktivni odmor osim fizičke aktivnosti podrazumeva i užitke u hrani i piću -
koje su izazovne i donose zadovoljstvo svih čula !

RAKIJSKA TURA U GALERIJI "GEGULA"

Pozivamo vas da se pridružite našoj degustaciji rakija u GALERIJI RAKIJE "GEGULA" (Kraljevo, Ribnica, ul. Gočka 9) koja će Vam pružiti nezaboravno iskustvo upoznavanja sa najboljim domaćim rakijama i ukusnim zalogajima.

Naša degustacija obuhvata četiri vrste rakije koje smo pažljivo odabrali za vas, uz posluženje vrućeg hleba i nekoliko ukusnih zalogaja domaćeg sira, pršute, kajmaka i kuvanih jaja.

Degustacija RAKIJA GEGULA se sastoji od uzorkovanja svake vrste rakije, koju ćete pratiti sa kratkim opisom svake vrste, kao kratku priču o istoriji nastanka rakije i važnosti rakije u srpskoj kulturi, tradiciji i običajima. Nakon što ste degustirali sve četiri vrste, pozvani ste da izaberete vašu omiljenu.

Ponuda degustacije uključuje sledeće vrste rakija:

  1. Šljivovica - izrađena od najkvalitetnijih šljiva iz naših voćnjaka (autohtonih sorti koje su tradicionalno koriste za proizvodnju (spravljanje) naše rakije).
  2. Kruškovača - dobijena od najslađe kruške iz naših voćnjaka, koja je pažljivo odabrana kako bi se postigao savršen balans slatkoće i jačine.
  3. Dunjevača - MOJA NAJBOLJA - izrađena od najzrelijih dunja koje su ručno ubrane iz naših voćnjaka. Ova rakija ima jedinstveni ukus i miris.
  4. Medovača - medovača je rakija napravljena od meda i ima slatkasti ukus, što je dobar izbor za početnike u degustaciji rakija.

- Cena degustacije iznosi 1.700,oo rsd po osobi, a uključuje degustaciju svih četiri vrste rakije, kao i detaljan opis svake vrste uz priloge (kikiriki, čips, bake rolls, ...) + poklon iznenađenja ... !
Degustacija traje jedan sat.

- Cena degustacije iznosi 2.600,oo rsd po osobi, a uključuje degustaciju svih četiri vrste rakije, detaljan opis svake vrste, vrući hleb i meze (pršuta, kajmak, domaći sir i kuvana jaja) + poklon iznaneđenja ... !!!
Degustacija traje 1 sat i 30 minuta.

Nakon degustacije, možete kupiti svoju omiljenu vrstu rakije po ceni od 1.500,oo - 5.000,oo rsd (cena zavisi od vrste rakije i ambalaže).

Rezervacije su obavezne i mogu se napraviti putem telefona ili emaila, a termini su dostupni svakog radnog dana i vikendom od 12:00 do 20:00 sati.


Želite da nas posetite ?

.