O nama

Kompanija je osnovana 1992. godine, a od 2023. godine, naše poslovanje smo proširili sa ugostiteljsko-turističkom ponudom.

U sklopu apartmanske zgrade nalazi se manja konferencijska sala za prezentacije (30-35 mesta), kao i galerija Gegula rakije, gde možete degustirati najbolje vrste rakije kao i u izložbi slika poznatih kraljevačkih slikara.

Tokom vašeg boravka, možete se opustiti u našoj letnjoj bašti površine 80 m2, uzivajući u željenom piću i šumu vode naše prelepe fontane okružene raznim vrstama cveća.

Apartmani HELGA se sastoje od dva luksuzna apartmana:
- Aparman "BOSS" i
- Apartman "PRESIDENT"
koji se nalaze u Kraljevačkom naselju Ribnica.

Apartman HELGA sa pet zvezdica nudi vrhunsku uslugu smeštaja i opuštanja na lokaciji koja je idealna za poslovne putnike, ali i za one goste koji žele da obilaze i istražuju (gradsku atmosferu, kulturno-istorijske znamenitosti, verske objekte i prirodne lepote), ali i za one koji žele miran i opuštajući odmor.

Posedujemo sertifikat HACCP-a.

Nalazimo se u neposrednoj blizini centra grada (samo 900 m), ali i dovoljno daleko da se naši gosti mogu opustiti i uživati u privatnosti i tišini.

Naše osoblje je ljubazno i gostoljubivo, uvek spremno da pomogne i preporuči najbolje ...

Sa poslovnom infrastrukturom, naše osoblje Vam pomaže da se u našem prostoru osećate kao kod kuće i aktivno provedete vreme u našem objektu i max. unapredite vaš odmor i/ili boravak.

Imate mogućnost da koristite našu kapacitivnu Wi-Fi i dr. infrastrukturu (B2 bele table, TV-65") i imate mogućnost rada na internetu kao u vašem prostoru ...

Iz svih navedenih razloga Vas pozivamo da sa vašim dragim može i/ili poslovnim saradnicima nas posetite i uživate u smeštaju i našem gostoprimstvu.

MSc Milan Jovičić, producent i menadžer

ul. Gočka 9, Kraljevo, Srbija
mob. +381 63 608 346

Služba marketinga i promocije

Mail: helgakv@mts.rs

Želite da nas posetite ? 

.