Mediji o nama

Apartmani HELGA su od samog početka rada u žiži interesovanja TV-produkcija ...
Najkvalitetnije primere predstavljamo u nastavku ...

Preduzeće „Gegula“ proširilo paletu usluga izgradnjom turističkih apartmana


Novi poslovni objekat namenjen je, kažu, putnicima koji traže modernu, udobnu i funkcionalnu smeštajnu opciju, a u ponudi su i rakijske ture

Preduzeće „GEGULA“ je osnovano za otkup i preradu voća i povrća i proizvodnju rakije. Nalazi se u sastavu „Helga Group“ koja postoji još od 1992. godine. I jedna, i druga firma posluju na tradiciji prethodnog porodičnog biznisa.

Od „pamtiveka“ porodica Jovičić se bavila preradom voća i povrća i proizvodnjom rakije. Otkad su domaćinstvo preuzeli Milan i njegova supruga Marija, proizvodnja rakije je unapređena, upakovana u odličnu dizajn liniju, ali su i dalje zadržali stare pradedovske recepte, onakve po kojima su rakiju pravili njihovi preci, od šljive crvene ranke šumadinke.

U „Gegul“ nastoje da, iz godine u godinu, šire svoju delatnost u cilju objedinjavanja više svojih usluga i davanja doprinosa razvoju turizma kraljevačkog kraja.

* * *

Svoju ponudu firma „Gegula“ nedavno je zaokužila otvaranjem i luksuznih apartmana Hlega – Boss i Prezident na lokaciji u Ribnici gde se nalazi i sedište ove firme. Njihov novi objekat namenjen je, kažu, poslovnim i turističkim putnicima koji traže modernu, udobnu i funkcionalnu smeštajnu opciju.

– Imamo dva apartmana, jedan od 82, a drugi od 100 kvadrata, kompletno su opremljeni i smatramo da smo sa njima zaokružili priču i da je „Gegula“ misija na neki način ostvarena ...

Dok degustiraju rakiju, posetioci mogu da uživaju i u umetnosti, jer se u okviru „Gegulinog“ poslovnog prostora u Ribnici nalazi i galerija slika domaćih umetnika.

Kad odlazite iz „Gegule“, umesto „doviđenja“ poželeće vam da, kao što moto njihovog brenda kaže – ostanete na nogama i dođete opet.

Apartmani HELGA od samog početka rada, izazivaju veliku pažnju TV-produkcijskih kuća kroz:

  1. Snimanje reportaže o apartmanima: Veći broj TV-produkcijskih kuća su poslali svoje novinare i snimatelje da posete i predstave HELGA apartmane. Reportaže prikazuju različite aspekte apartmana, uključujući prostor, opremu, udobnost i lokaciju. Ove vrste reportaža pomažu potencijalnim gostima da dobiju najbolji uvid u ono što mogu očekivati ​​kada borave u našim apartmanima.
  2. Emisije o putovanjima i turizmu: Produkcijske kuće uključuju našu turističku apartmansku ponudu u svoje emisije o putovanjima i turizmu. Uključene su​​preporuke za smještaj, prikazane fotografije i videa apartmana, intervjuisanje vlasnika i/ili menadžera apartmana i pružanje informacija o različitim pogodnostima koje gosti mogu očekivati ​​za vreme svog boravka.
  3. Reklamne kampanje: Produkcijske kuće iskreirale su reklamne kampanje koje promovišu HELGA turističke apartmane. U to su uključena ​​snimanja atraktivnih video spotova, izrade informativnih letaka, web stranica s fotografijama i opisima apartmana, te deljenje tih materijala putem različitih kanala koje imaju medijske kuće.

Apartmanska ponuda
- na FLAJERIMA ...

.